Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro: “Tinc contracte i encantat de estar ací molts anys”

Per Alex Alfaro · 18 Desembre, 2022

Hugo torna a somriure després d’uns primers mesos de competició molt complicats. L’ex del Getafe es va lesionar en San Mamés i des de llavors va arrossegar unes molèsties en el turmell que no li deixaven entrenar amb normalitat i això va comportar que es convertira en el tercer davanter per a Gattuso, per darrere de Cavani i Marcos André.

Però Hugo Duro s’ha recuperat i està al 100% per a tractar de tornar a aportar el rendiment de la temporada passada on els seus gols van portar al València a la final de Copa.

Enfront del Nottingham, Hugo va marcar i malgrat ser un amistós, va ser una altra xicoteta ajuda perquè torne a recuperar la confiança en ell. En acabar el partit va parlar per als mitjans de comunicació i va deixar tots estos titulars:

Primera volta complicada

“Sí, he tingut una primera volta difícil en el personal per la lesió que vaig tindre en Bilbao, no m’ha deixat participar al 100%. He treballat des que vaig vindre de vacances i ja contra el Betis em sentix millor i este gol serveix per a ajudar-me”

Companys mundialistes

“Han tingut uns dies lliures extres pel tema del Mundial, a poc a poc es posaran en forma i ens ajudaran com la resta de l’equip”

Mestalla

“Porte poc temps aci però prou per a saber que Mestalla és una cosa diferent de tots els camps d’Espanya, és un luxe com a jugador”

Jugar més lliure

“Vaig jugar de segona punta i amb l’entrada d’Edi, a mi m’agrada jugar més lliure i si m’he d’adaptar a eixa posició jo encantat”

Mercat

“A veure jo tinc contracte, estic molt content, l’afició em vol molt i el dia a dia en el club és una meravella i si ningú em diu res, jo encantat de estar ací molts anys. Comença un any nou quasi per a mi, esta primera part de la temporada he patit molt, també mental. Arribava a casa quasi plorant perquè volia entrenar i no podia. No sabia què podia fer i per fi puc entrenar i jugar a gust”

Paró

“Al grup ens ha sentat bé l’aturada, encara que ens vam anar guanyant. L’equip ha desconnectat i ha tornat amb la mateixa mentalitat. Per a mi ha sigut un reset, necessitava uns dies perquè fins i tot se’m feia bola anar a entrenar de tot el que em costava. Comença l’any ara”