Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes i Carlos Soler tindran més dies de vacances

Per Alex Alfaro · 30 Juny, 2022

Gattuso havia convocat a tots els jugadors,inclosos els internacionals, per al començament de la pretemporada. D’esta manera, la plantilla al complet realitzaria les proves mèdiques dimarts que ve, 5 de juliol. Però hi ha hagut un canvi de plans, i és que segons ha informat VCF Radio, Soler i Guedes estaran del 9 al 12 de vacances.

Gattuso veia fonamental que estigueren tots els jugadors en els primers dies. Llançar el missatge a tota la plantilla i explicar el projecte i la idea que té l’entrenador italià per a la pròxima temporada.

Però Soler, Guedes i altres internacionals havien tingut molt poc temps de descans. Carlos Soler per exemple havia tingut un any molt exigent: convocatòria amb la bambolla de la selecció espanyola, JJOO, temporada amb final de Copa i ara Conference League. Guedes tenia una situació molt semblant. I per això, tindran del 9 al 12, tots dos dies inclosa extra de vacances.

Ha sigut un acord que s’ha emportat entre el club i els futbolistes, ja que per exemple Carlos Soler vol arribar en plenes condicions a un any també exigent amb un mundial al final de l’any.

A la volta de les vacances, tindran dues o tres sessions d’entrenament abans d’agafar l’avió i marxar-se a Suïssa per a disputar tota la pretemporada.