Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà valora la derrota enfront del Vila-real

Per Alex Alfaro · 01 Gener, 2023

Gayà va analitzar en finalitzar el partit tot l’ocorregut al Vila-real València i ha destacat el que suposa la derrota per al València

Derrota dolorosa

“Se’ns ha anat en una acció a pilota parada en el minut 87 després del treball que hem fet. No hem aprofitat les contres bé i quan perdones contra rivals de tanta qualitat, en una acció aïllada et marquen gol. Et vas amb la sensació d’haver corregut molt i que no ha servit per a res”.

Gran esforç de l’equip

“Dos accions aïllades, una pèrdua en una zona que no podem perdre la pilota perquè ens enxampa l’equip obert i han sigut molt precisos i després en una pilota parada. Fot per com es produeix la derrota perquè l’equip ha estat competint i ha fet un esforç molt gran per a perdre en l’últim minut. Ens anem tristos i dolguts”.

Suport de la graderia

“Lo de la gent no em canse de dir-ho, ha estat animant i ajudant. Els hem escoltats moltíssim. Els volíem dedicar la victòria. Em fot per ells i la gent que ens ha animat hui en un dia tan especial. Ens centrarem en el que ve, en un mes de gener que tenim molts partits i que haurem de continuar competint i estant a un gran nivell”.

Pròxims reptes

“Ens alçarem, però fa mal. És un partit que hem tingut per a guanyar i se’ns escapa en una pilota parada. Mirar cap avant, pensar en el següent, en la Copa i en el que ve”.