Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso, victòries a canvi de regals: vacances, sopars i fins i tot algun Iphone

Per Alex Alfaro · 28 Desembre, 2022

Gattuso és un entrenador que des del primer dia s’ha guanyat a la plantilla, a l’entorn i fins i tot a Peter Lim. En cada roda de premsa ha optat per protegir la plantilla i cuidar-la de cara als mitjans de comunicació. En tot moment vol estar al costat de la seua plantilla i per això no té cap mena de problema a posar-se del costat dels futbolistes. Un dels primers gestos d’este estil va tindre lloc a Suïssa, quan el míster va convidar a tota la plantilla a sopar en el llac constanza.

No obstant això, durant tota la temporada els regals han vingut acompanyats de victòries i reptes que s’han anat marcant des de dins del vestuari. Per exemple, després del partit enfront del Betis els futbolistes van tindre 3 dies més de vacances abans de l’aturada pel mundial.

A més, possiblement el regal més curiós que va prometre Gattuso va ser l’últim model d’iPhone valorat en milers d’euros, tal com va informar el diari Superdeporte. El repte per a aconseguir-ho era sumar dos victòries de manera consecutiva, no obstant això el resultat va ser d’empat enfront de l’Elx i els jugadors es van quedar sense telèfon nou.