Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso va demanar l’arribada de Cavani

Per Alex Alfaro · 30 Juny, 2022

Genera Gatusso va ser la persona que va demanar l’arribada de Cavani, opcions ara mateix completament allunyades de la realitat en la qual es troba l’entitat. Segons informa el nostre company Diego Muñoz, Cavani també es troba valorant alguna opció més de la Lliga espanyola.

Es tracta d’un futbolista amb una fitxa molt elevada i que tindria molt complicat la seua arribada si no arriben vendes importants a l’entitat valencianista.

L’altre equip que ha preguntat per ell ha sigut, com no, el Vila-real. Emery ha parlat amb el futbolista i també contemplen l’operació a l’espera de saber si podran arribar a les demandes a nivell econòmic.

 

Cavani contacta amb molts clubs de la Lliga Santander

Segons ha informat el periodista de Relevo, Matteo Moretto, Edinson Cavani vol jugar en la Lliga Santander la pròxima temporada. De fet, el jugador uruguaià ha mantingut contactes en les últimes setmanes amb: el València CF, la Reial Societat, el Reial Betis, el Sevilla, el Valladolid i el Rayo Vallecano. Cavani no vol tancar-se portes i vol escoltar diferents propostes abans de prendre una decisió. 

Cavani vol jugar el Mundial

Ara mateix, el principal desig de Cavani és arribar en plenes condicions al mundial de Qatar que es disputarà en el mes de novembre. El davanter uruguaià de trenta-cinc anys sap que serà el seu últim campionat del món. Per esta raó, vol fitxar per un equip en el qual puga tindre moltes oportunitats. 

Els problemes del València per a firmar a Cavani

Pel que respecta al València CF, el club de la Capital del Túria travessa una situació econòmica molt complicada. Amb el Fair Play Financer excedit, el València haurà de vendre futbolistes abans de plantejar-se fitxar a Cavani, ja que no podria inscriure’l en la Lliga Santander. 

A més d’açò, si Cavani vol firmar amb el València hauria de rebaixar-se la fitxa de forma molt considerable, ja que ell tenia un bon salari en el Manchester United i el club de la Capital del Túria no podria arribar a eixes xifres.