Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso: “Si no arriba un “6” tindrem dificultats”

Per Alex Alfaro · 11 Gener, 2023

El mes de gener és fonamental en les aspiracions del València per a esta temporada. A nivell esportiu el calendari, tant en lliga com en Copa, marcarà si el València pot competir per Europa o per fer un bon paper en Copa del Rei i el paper en el mercat també definirà si el València té una plantilla que done un pas cap avant i que es puga recuperar de males sensacions que ha deixat en el retorn de la competició

La primera cita per a eixa recuperació comence hui amb la Supercopa d’Espanya enfront d’un rival sempre temut com és el Reial Madrid. Però el partit del mercat de fitxatges s’està jugant des de fa onze dies i el València encara no ha marcat el primer gol.

És per això, que l’entrenador, en una entrevista concedida als companys d’El Mundo, no descarta l’opció que no vinga el “6” i es planteja escenaris en els quals no arriben jugadors. Gattuso sempre ha explicat que el club sap molt bé el que ha de fer i fins i tot fa dos dies li ho va fer saber al màxim accionista, Peter *Lim, a través d’una reunió via Zoom, com va revelar el mateix entrenador en roda de premsa.

Qué espera del mercat de fitxatges?

“No espere res. El club sap que hem perdut Nico i a Castillejo espere que per a dos setmanes... El club sap el que hem de fer, el problema és que es parla de números, del Fair Play Financer… No espere res, només que el club entenga que hem de fer un migcampista”

I si no es pot?

“Si no es pot sabem que tindrem dificultats i que la temporada és molt llarga, amb molts partits, i he de buscar una altra cosa, valorar com ordenar a l’equip, si he de fer una cosa diferent…”

Segueix sense tindre por a res?

“A què condueix la por? No et porta a res. Hem de solucionar-ho, posar l’equip millor en el camp i que jo i el meu cos tècnic fallem el menys possible per a donar confiança a l’equip. He tingut dubtes perquè si un entrenador no té dubtes després d’un partit com el de Cadis és que està boig. Mirem millores tàctiques i posicionar a l’equip per a patir meny”