Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso explica el dia a dia amb Lim i el compara amb Galiani i Di Laurentis

Per Alex Alfaro · 11 Gener, 2023

El mes de gener és fonamental en les aspiracions del València per a esta temporada. A nivell esportiu el calendari, tant en lliga com en Copa, marcarà si el València pot competir per Europa o per fer un bon paper en Copa del Rei i el paper en el mercat també definirà si el València té una plantilla que done un pas cap avant i que es puga recuperar de males sensacions que ha deixat en el retorn de la competició

La primera cita per a eixa recuperació comence hui amb la Supercopa d’Espanya enfront d’un rival sempre temut com és el Reial Madrid. Però el partit del mercat de fitxatges s’està jugant des de fa onze dies i el València encara no ha marcat el primer gol.

És per això, que l’entrenador, en una entrevista concedida als companys d’El Mundo, no descarta l’opció que no vinga el “6” i es planteja escenaris en els quals no arriben jugadors. Gattuso sempre ha explicat que el club sap molt bé el que ha de fer i fins i tot fa dos dies li ho va fer saber al màxim accionista, Peter Lim, a través d’una reunió via Zoom, com va revelar el mateix entrenador en roda de premsa.

L’entrevista amb els companys d’El Mundo també ha parlat del dia a dia amb Lim i la diferència de treballar amb l’actual màxim accionista del València que amb altres amos que ha tingut en anteriors etapes professionals, com és el cas de Galiani i Di Laurentis

“La diferència és que Galiani i Di Laurentis estaven més presents a la ciutat. Amb Peter Lim jo he tingut sort perquè m’he reunit amb ell diverses vegades i he anat a Singapur. És diferent quan l’amo està present i es pot parlar amb més facilitat. Així és més difícil, però estic content de la relació que tinc. Ahir vaig parlar amb ell per Zoom perquè no pot vindre”