Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso analitza la derrota davant el Vila-real

Per Alex Alfaro · 31 Desembre, 2022

Gattuso ha valorat la derrota de València enfront del Vila-real. Per a l’entrenador del València ha sigut una derrota “injusta” en la qual l’equip “che” no ha sabut tancar el partit. No obstant això, segons l’italià el València no ha concedit moltes ocasions més allà de les oportunitats que va tindre el Vila-real en la primera part.

Valoració del partit

“En els primers 10-15 minuts hem arriscat molt. Hem tingut mitja hora bona, fent bons 4-4. Hem fallat molt a nivell tècnic, a camp obert. En el segon temps el Vila-real parava el ritme i nosaltres l’estàvem controlant molt bé. No han tingut moltes ocasions, la diferència l’ha feta la pilota parada”

Dependència de Cavani

“No és un problema de Cavani. A camp obert sempre hem fallat l’últim passe, quan havíem de fer la passe vertical. Quan havíem de tirar no hem tirat. A mi m’ha agradat el partit, hem tingut la oportunitat de matar el partit amb el segon gol”

Ocasiones que ha patit l’equip

“Quines ocasions? Quantes han tingut ells? Jo he parlat de primers minuts amb ocasions. Si no jo he vist un altre partit. Si el teu has vist el partit no m’has de preguntar això. En els altres anys quantes oportunitats tenia el Vila-real contra el València?

Ocasions

“No, jo pense que el resultat no ha sigut correcte. Amb el que jo he vist, estava bé un empat”

Mentalitat

“M’ha agradat la mentalitat. Havíem de tancar el partit. Pense que hem de millorar això. Hem fet moltes coses positives”

Desitjos per a 2023

“Li demane seguir amb el que estem fent al 2023 i millorar algunes coses que estem fent. Seguir, seguir i seguir, no tindre sempre l’excusa que som joves. Hem de millorar la mentalitat i donar continuïtat al nostre joc”