Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fran Pérez parla sobre les opcions d’eixir este estiu

Per Alex Alfaro · 07 Septembre, 2023

Fran Pérez viu setmanes molt intenses. De veure’s fa unes setmanes cedit a l’Elx CF a portar tres titularitats en Lliga, renovar amb el València CF i debutar en una convocatòria de les inferiors de la selecció espanyola. Un moment que hem volgut aprofitar en Deportes COPE València per a compartir eixe còctel d’emocions.

Malgrat ser ara mateix una persona molt important en l’esquema de Rubén Baraja, van haver un parell de setmanes al llarg del mercat d’estiu on semblava que l’eixida de Fran Pérez a l’Elx estava feta. És més, totes dos parts reconeixen que l’acord estava tancat, no obstant això a última hora Rubén Baraja va frenar la seua eixida en coneixer que no anava a tindre tantes incorporacions com pensava en un primer moment.

Tires la vista arrere i quins records tens?

Tinc records molt bonics, de companys, de tot. Estic molt feliç de renovar tres anys més i seguir ací al València. Molt feliç, la veritat.

 

Com ha sigut el camí de Fran Pérez fins al primer equip i jugar a Mestalla que supose que seria el teu somni de xiquet?

Doncs com la carrera de qualsevol futbolista. Amb alts i baixos, tinc records molt bonics de cada etapa. És un somni vestir-me cada dia amb la camiseta del València CF i jugar a Mestalla davant d’aquesta afició que és molt gran.

Com és estar en una concetració de la selecció espanyola? És la teua primera vegada…

Mai havia estat i veure el teu nom en la llista… vaig sentir una emoció gegant. Em vaig assabentar veient la roda de premsa en directe, amb alguns companys a la sala de fisios, i en veure el meu nom… tots van saltar d’alegria, em van donar l’enhorabona i és un moment que oblidaré en la meua vida. Jo no sabia res, tenia l’esperança d’estar en la llista, i quan vaig escoltar el meu nom, vaig pegar un salt en la cadira en la qual estava assegut. Em vaig dir “Mira’m que estiga ací”.

Amb l’arribada de Baraja perds protagonisme però comences la pretemporada i ara eres titular en l’inici de temporada…

Sí, això és futbol. En pretemporada es van donar opcions per a eixir però jo sempre vaig pensar a tractar de convéncer a l’entrenador per a quedar-me ací i crec que ha sigut així. M’ha donat tres partits de titular, l’últim no, però bo…soc ací.

Et vas vore a Elx? Perquè nosaltres ho expliquem al juny, estava tot aparaulat. Com vas viure eixa situació?

Amb molta incertesa, la veritat. Has d’estar molt centrat mentalment. Vaig tornar a València, amb el dubte si es feia o no, però vaig tindre l’oportunitat d’entrenar amb l’equip i pel meu cap només passava intentar convéncer al mister, quedar-me al València CF. Afortunadament, així ha sigut.