Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Eray Cömert jugarà en el Nantes de la Ligue 1

Per Manel Rumbau · 24 Agost, 2023

Després de l’arribada de Sergi Canós, la direcció esportiva del València es troba concentrada, a més de l’operació Rafa Mir, en l’eixida dels descarts de Baraja. L’objectiu, d’aquesta forma, és aconseguir una solució per a Castillejo, Cömert i Marcos André, els quals són una obligació perquè el València continue reforçant-se en els 8 dies que resten de mercat.

En el cas del segon, aquest ha comptat al llarg del mercat amb interessos de clubs alemanys com el Wolfsburgo i no ha vist amb mals ulls en cap moment abandonar el club amb l’objectiu de tindre més minuts. A més, també hi ha hagut diferents clubs de la lliga turca interessats en el central. No obstant això, no han aconseguit aproximar-se al preu de venda que ha fixat el València.

Així mateix, FC Nantes i Las Palmas també han mostrat en les últimes hores el seu interés per fer-se amb els serveis del central suís, sent aquest primer el nou destí de Cömert.

El central suís jugarà en França

Ara mateix, segons ha informat el periodista Héctor Gómez, el futur d’Eray Cömert pareix estar resolt. El València acaba d’arribar a un acord amb el FC Nantes de la Ligue 1 per a l’eixida del defensa helvètic. D’aquesta forma, el “24” deixarà Mestalla després d’una temporada i mitja al primer equip. Era un dels descarts de Baraja.

A més, cal destacar que l’operació es tracta d’una cessió amb una opció de compra de 3 milions d’euros. Pel moment, es desconeix si l’opció de compra es obligatòria o no.