ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Enrique Duro, pare d’Hugo Duro: “Hugo ja és un valencià més”

Per Joan Marc García · 20 Març, 2024

Enrique Duro, pare d’Hugo Duro, va compartir en una entrevista exclusiva amb Ràdio Marca Valencia detalls reveladors sobre la carrera futbolística del seu fill. Va discutir temes com la integració d’Hugo a València, la possible convocatòria amb la selecció i la importància de Rubén Baraja en el seu desenvolupament com a jugador.

L’entrenador del València, el Pipo Baraja, ha sigut elogiat per Enrique Duro als micròfons de la font citada: “Baraja confia molt. Quan el teu cap confia en tu, les coses són més fàcils”. Enrique també va destacar l’estreta relació entre el seu fill i l’entrenador: “Quan parles amb ell, és el que et diu que tot li eixirà. Està a mort amb Baraja, el cos tècnic i l’equip“.

Enrique també va revelar com l’actual tècnic del Getafe i ex entrenador del València, José Bordalás, va apostar pel seu fixatge quan estava al club de Mestalla : “Bordalás li va cridar per a preguntar-li com estava la seua situació. Bordalás li va dir que confiava en ell i que, si es posaven d’acord els clubs, ell el volia en el VCF”.

A més, Enrique va compartir la seua percepció sobre la integració d’Hugo a València, afirmant: “Hugo ja és un valencià més. Se li nota fins a l’accent”. No obstant això, va fer broma sobre l’adaptació culinària del seu fill, dient: “Això de fer una paella serà més difícil. Encara no sap ni fer un bullit”.

Finalment, Enrique va expressar l’orgull de la seua família pel nivell actual d’Hugo, que l’ha dut a ser un possible nom per a tenir en compte a la selecció nacional: “Que el seu nom s’haja esmentat per a la selecció, per a ell ja és molt gran”.