La millor informació del ValènciaCF en valencià

En marxa la reunió entre el València i les autoritats
,

En marxa la reunió entre el València i les autoritats

COMPARTIR

Ha començat fa uns minuts una reunió clau entre el València i les autoritats per a tractar de desencaixar el tema del Nou Mestalla. Per part del València ha asistit Christian Schneider, Javier Solis, Sean Bai i l’advocat del club a València, Javier Solis. Per part de l’ajuntament ha estat l’alcalde Joan Ribó, la vicealcaldessa Sandra Gómez i la regidora d’Igualtat, pobles i espai públic, Lucía Beamut, encarregada d’atorgar les llicències.

Dia clau per al Nou Mestalla

Després de molts anys de maldecaps amb l’Actuació Terrritorial Estratègica, finalment durant el dia de hui el consell aprovarà la caducitat de la l’ATE i passarà a ser alguna cosa del passat, tal com va avançar Tribuna Deportiva.

A partir del mateix dia de hui s’obri un nou escenari en el qual les autoritats (ajuntament) hauran de negociar un nou conveni per a mantindre uns beneficis urbanístics que en el cas de no aconseguir provocarien que el València perdera una suma gegantesca de patrimoni en el seu balanç.

Durant el dia de hui tindrà lloc una nova reunió a l’Ajuntament entre Lay Hoon, Joan Ribó, Sandra Gómez i segurament Lucia Beamud en el qual el club presentarà l’enèsim projecte de l’estadi, esta vegada amb l’esperança que les autoritats el valoren positivament, la qual cosa significaria que s’ajusta al conveni.