Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els terminis del Nou Mestalla una vegada s’aprove el conveni

Per Blanquinegres · 24 Desembre, 2022

L’Ajuntament ja ha fet el pas més important i fonamental per a la finalització del Nou Mestalla, que és l’objectiu que persegueix el club des que va tindre constància de què disposaria amb els diners de CVC, i no abans. No obstant això, encara queda arriba a un acord referent als punts entre els quals totes dos parts no estan d’acord. En el cas que no es produïsca l’acord, l’Ajuntament seguirà avant amb l’aprovació de les fitxes urbanístiques.

En el cas que s’arribe a un acord, el València haurà d’actualitzar el projecte als mínims acordats, una cosa que retardarà tot unes quantes setmanes més. Una vegada això, s’haurà de presentar a urbanisme perquè este done  llum verda a les llicències per al començament de les obres.

Tot això, no situa en el supòsit més optimista a mitjans de 2022. Amb tot això, arribarà el moment més esperat per a tots: les màquines entraran en el solar del Nou Mestalla per a donar inici a les obres.

Segons el cap d’operacions del València C.F, una vegada arribe este punt els terminis seran d’aproximadament 22 mesos, és a dir, que com a mínim el Nou Mesalla podria estar llest a principis de 2026: “Els terminis d’obra ronden entre 20 i 22 mesos des que tinguem la llicències fins que ho acabem. Les línies roges són negociacions. Venen d’un conveni que es va signar en 2005, la construcció ve després de l’ampliació d’obres que va gaudir de totes les llicències administratives i que el Tribunal Suprem va declarar il·legal. Llavors es va iniciar un procés per a buscar solucions de manera conjunta. En 2004 es va signar un conveni entre el Club i a la Conselleria per a fer un estadi gran i que poguera albergar grans esdeveniments”, va dir Christian Schneider en juny

El València valora positivament el conveni proposat pel l’Ajuntament

El València després de llegir el conveni demana a l’Ajuntament l’especificació i el nombre exacte de places de pàrquing, tant per a cotxes com per a autobusos, ja que el document enviat no compta amb la xifra exacta, i considera que les places exigides per als autobusos superen la capacitat i les dimensions existents.

El segon punt que el València demana clarificació a l’Ajuntament és la instal·lació de plaques solars. El club comunica que instal·larà el nombre de plaques concorde a la normativa actual per metres existents perquè no supose un risc legal en el futur.

La construcció d’una pista d’atletisme per a albergar grans esdeveniments esportius a escala mundial és el tema en el qual el València té més discrepàncies. El club no contempla deixar a l’Ajuntament que dispose gratuïtament d’un estadi i unes instal·lacions que ha costejat únicament el València, a més de la intenció que la pista siga pagada pel propi Ajuntament.

L’entitat valencianista no té cap problema amb la construcció de la pista d’atletisme, perquè contemplava la seua obra ja que considera que és bona per a la ciutat, així que la decisió és col·laborar en eixe aspecte, ja que podria repercutir positivament en la imatge, tant de l’Ajuntament com del València.