Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els diners que vol invertir Lim en el mercat d’hivern

Per Alejandro Fernandez · 11 Gener, 2023

L’entrenador del València, Gennaro Gattuso, i el màxim accionista de l’entitat, Peter Lim, van mantindre una reunió telemàtica ahir dimarts, a 24 hores del partit contra el Real Madrid, de les semifinals de la Supercopa d’Espanya que es disputa a Aràbia Saudita. En ella Peter Lim li va manifestar a Gattuso que no podria anar a l’estadi King Fahd Stadium per a presenciar l’encontre.

En la reunió que van mantindre el tècnic i amo del València van parlar del mercat de fitxatges i els reforços que necessita el València en aquest mes de gener. Peter Lim va autoritzar la direcció esportiva a invertir tot el pressupost que hi ha per als fitxatges que es necessiten, segons la informació de la Cadena Ser. La direcció està pendent de Gattuso ja que les incorporacions aniran concorde als futbolistes que el tècnic desitge. El pressupost del València per fitxar està al voltant de 7 milions d’euros, que podrien aplegar a ser 9 si es guanya al Real Madrid i es guanya la Supercopa d’Espanya.

El club compta amb el beneplàcit de Peter Lim per a realitzar les operacions econòmiques que vulga l’entrenador en el mercat, dins del presupost existent, i així fitxar els jugadors que reforcen la plantilla per al que resta de competició de lliga i la Copa del Rei.Hola