Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els diners que té disponible el València per al mercat d’hivern

Per Alex Alfaro · 24 Desembre, 2022

En poc més d’una setmana donarà principi el mercat d’hivern on el València té l’objectiu d’incorporar a dos futbolistes, tal com va afirmar Gennaro Gattuso en el brindis nadalenc amb la premsa: “Estem treballant per a fitxar. Però és el que ha dit Miguel, no farem fer per fer i fitxar per fitxar. Volem jugadors que puguen ajudar el club però no farem res per fer. Si trobem jugadors que puguen ajudar a l’equip, segurament els fitxem. La veritat, i vull parlar amb sinceritat. Tenim tres davanters de banda, ens falta un. Tenim cinc migcampistes, ens falta un. Tenim dos pivots, Hugo i Nico. Pense que si fitxem un migcampista serà un interior”, afirmava l’entrenador del València.
No obstant això, d’alguna manera el discurs de Gennaro Gattuso té contradiccions serioses amb l’explicat per part de Miguel Ángel Corona dies arrere en una entrevista amb el Diari Marca. Segons el director tècnic del Valènica, no hi ha cap urgència en cap de les posicions que té el València: “No tenim urgència. Estem contents amb la plantilla que tenim i no creiem que tinguem una posició en la qual estem molt coixos. Per descomptat nosaltres sempre volem millorar la plantilla. És sempre una ambició i una obligació que tenim amb el nostre equip i amb els nostres aficionats. Però no creiem que hi haja una sola posició en la qual estem molt coixos. No volem cometre errors que són més habituals al gener que al juny. No volem precipitar-nos i només farem allò de què estiguem convençuts tots”.
No obstant això, el València no va sobrat ni molt menys a nivell econòmic per a tractar de millorar la plantilla i donar-li a Gattuso alguna eina per a millorar el rendiment en la competició de lliga. Segons ha informat SER Deportivos Valencia, únicament el València té espai en el Joc net Financer d’uns 2 milions d’euros, al que caldrà afegir els ingressos generats arran de la participació dels jugadors valencianistes en el Mundial. D’esta manera, el club haurà de tornar a dependre de cessions o alguna compra que sumant salari i amortització no siga molt superior al milió d’euros. Per davant més d’un mes per a trobar eixos perfils, encara que en el club haurien de tindre-ho clars des de fa ja setmanes.