+  ACTUALITAT  

El xiquet que va emocionar al valencianisme en la Rosaleda

Per Alex Chardí · 04 Febrer, 2015

Si alguna cosa caracteritza a l’aficionat valencianista, eixa és la seua devoció per uns colors. La seua passió per un sentiment, que es reflexa tant en els moments bons com en els no tan bons. I, després de la derrota a Málaga, tots vam poder observar un expemple d’açò: Gonzalo Lucas, de només 8 anys. En acabar l’encontre, les càmeres de televisió enfocaren al menut amb els ulls entelats de llàgrimes però alçant orgullós la seua bufanda valencianista.

Gonzalo és naixcut a Marbella (Málaga), però és del Valencia CF des de ben menut. Al costat de la seua germana Amanda, el seu cosí Álvaro i gran part de la seua família, formen una expedició valencianista que seguix a l’equip en cada desplaçament a Andalusia. Ens conta que els seus grans somnis son veure al Valencia CF guanyar una Lliga o una Champions i eixir juntament amb els seus ídols a la gespa de Mestalla. I que ja té una nova data marcada en el calendari: el viatge de l’equip a Còrdova.

Sense cap dubte, una mostra immillorable el millor que té el Valencia CF. Del patrimoni més important del nostre club: l’afició.

Font: Valencia CF