Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

PRIMER EQUIP  

El VCF tanca la seua 3a etapa de treball a Venlo

Per Blanquinegres · 27 Juliol, 2016

El VCF ja descansa en la capital del Túria. La tercera etapa de pretemporada desenvolupada a la localitat dels Països Baixos de Venlo ha arribat a la seua fi després de 10 dies de treball molt intens. Durant estes quasi dos setmanes de treball amb un clima molt més favorable que el que es pateix dia a dia en València, el treball i exercicis físics han guanyat en importància a l’igual que les sessions doble de treball.

Una organització de treball que d’alguna manera ha minvat l’aspecte més purament esportiu del grup comandat per Pako Ayestarán. Les cames, amb una bona carrega de treball no han funcionat com l’aficionat haguera desitjat als dos amistosos disputats. 180 minuts de proves amb un balanç d’una victòria i una derrota amb 5 gols a favor i quatre en contra. Tot i això el balanç personal d’Ayestarán ha sigut positiu en tots els nivells, sent conscient de que encara hi ha lloc a la millora davant les quasi 4 setmanes que resten per a l’inici de la competició oficial.

Ara el grup blanquinegre iniciarà dos dies de treball a les instal·lacions oficial de la Ciutat Esportiva de Paterna abans de partir a Finlàndia per disputar un nou amistós dins de l’aniversari de l’Ilves. Este partit serà el proper dia 30 de juliol. A més servirà per posar el punt de partida a la mini gira pel Regne Unit, que si ja, significarà l’última etapa de pretemporada abans d’encarar ja els últims dies a València amb altres dos compromisos més.