+  PRIMER EQUIP  

El VCF suma 4 victòries en 5 partits amb la prova del Calderón de fons

Per Blanquinegres · 22 Octubre, 2015

Les sensacions de joc al VCF parlen per si mateixa. Els dubtes encara es troben instal·lats al si del vestidor blanquinegre i el futbol que comença a vores durant pocs minuts dels partits no és del tot convicent. Però hi ha un aspecte que al final queda com indiscutible i no és altre que els resultats, uns números que reflecteixen una veritat com que el VCF ha sumat 4 victòries dels seus darrers 5 partits.

Lió, Granada, Málaga i Gent, estes han sigut les alegries valencianistes de forma irreductible. En canvi la desfeta va arribar a un duel de més categoria com el de San Mames on el VCF va caure de manera estrepitosa per 3 gols a 1. Estes dades de 4 victòries es poden referendar amb altres dades que a més col·loca a la parcel·la defensiva de Mestalla com una de les més solvents de tot el futbol europeu. Junt a altres transatlàntics del futbol com el Bayern, Reial Madrid o PSG, el VCF pot presumir de ser un equip difícil de batre. 5 son els gols que el VCF ha concedit en este principi de temporada a l’igual que esquadres com la de Paris. Per davant dels de Mestalla només trobem al conjunt blanc del Bernabéu (2), Bayern (4) i Atlètic de Madrid (4).

Totes estes xifres es posaran en joc a l’importat duel del proper cap de setmana a Madrid. Precisament davant l’Atlètic de Madrid. Un enfrontament que servirà per, o be reafirmar la recuperació valencianista o per colpejar als de Mestalla i posar els peus a terra després de que la qualitat de les victòries no fora l’esperada.