+  PRIMER EQUIP  

El VCF recupera a 3 futbolistes

Per Blanquinegres · 30 Novembre, 2015

La relació Nuno-vestidor, vestidor-Nuno era cada volta més impracticable, nul·la i inexistent. Però per a 3 jugadors de l’actual vestidor del VCF, la situació esta sent molt més esgotadora. Parlem de Rodrigo de Paul, Lucas Orban i Álvaro Negredo.

En el casos dels argentins sempre s’ha insinuat que el fet de ser jugadors marcats per el segell Rufete impedia la seua progressió a l’actual VCF. El futur d’ambdós jugadors ha estat en entredit al llarg de les últimes setmanes. El cas del davanter de Vallecas, Álvaro Negredo, és el més s’ha estat seguit i es que pareix que des de la tràgica vesprada a Bilbao (3-1) la relació va patir un canvi encara molt més cruel del que ja hi havia. El detonant destapat per diversos companys va ser quan Nuno no va posar-se en contacte amb Álvaro per comprovar el seu estat físic i d’ànim després de passar per quiròfan al ser intervingut d’urgència d’una apendicitis aguda.

Ara amb la marxa del tècnic portuguès del València CF, obri un nou panorama per a estos 3 jugadors mencionats, encara que també per a tot el vestidor blanquinegre. Com sol passar en estos casos, la carrera per guanyar-se la confiança del nou entrenador comença amb les mateixes possibilitats per a tots.