Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF pregunta per Lass Diarra

Per Blanquinegres · 02 Agost, 2016

En la nit d‘ahir el diari AS apuntà el nom del centre campista francés i ex del Reial Madrid, Lass Diarra per ocupar la faceta més destructora del joc del VCF de Pako Ayestarán. Actualment el jugador amb origen de Malí milita a l’Olympique de Marsella i al seu cap no hi ha altra cosa que la de marxar del conjunt de la costa francesa. El motiu principal que porta a prendre esta decisió és una multa interposada per la FIFA de 10 milions d’euros per trencar de manera unilateral el contracte de dos anys el jugador tenia amb el Lokomotiv de Moscou.

La situació pot ser prou senzilla dins els despatxos blanquinegres perquè el jugador té la paraula del seu club, l’OM, de deixar-li marxar amb facilitats. Segons fonts contrastades i coneixedores del conjunt de la Ligue1 va rebutjar fa uns dies una oferta de 5 milions d’euros de l’Inter de Milà. El preu exacte que l’OM entendria per alliberar al jugador estaria propera als 6/8 milions d’euros tenint molt en compte que només li resta un any de contracte i que este estiu pot ser el de traure un rendiment econòmic.

El jugador va arribar la temporada passada al conjunt francés després de 14 mesos sense jugar. El seu rendiment en el primer tram de temporada va tornar-li a obrir les portes de la selecció francesa en any d’Eurocopa. Finalment, la segona part de la competició, Diarra com el seu equip van entrar en una depressió de joc que prop va deixar al conjunt de Marsella a la segona categoria del futbol francès.

El major problema pot vindre de la possible competència pel jugador més el salari a oferir, on el VCF podria arribar a competir fins a cert punt. Segons la oferta presentada de la que parla el diari AS, el conjunt blanquinegre compensaria amb anys eixe salari pagant vora 3,5 milions els propers 3 anys. Mentres que des de Turquia altre punt interessat pel jugador arribaria a oferir un total de 5 milions per any. A favor del VCF està la situació política del país otomà, que no acabaria de convèncer al futbolista ni al seu voltant.