Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF presentarà la nova camiseta el divendres

Per Blanquinegres · 06 Juliol, 2016

L’espera per fi arriba a la seua recta final. Divendres 8 de juliol a les 12:30 el VCF donarà a conèixer les seues noves camisetes per a la present temporada que ja es comença a preparar. L’acte tindrà lloc al Parador Nacional del Saler, punt on precisament el conjunt dirigit per Pako Ayestarán realitzarà la segona part de treball de pretemporada la pròxima temporada.

Evidentment la que serà la primera equipació ja ha sigut filtrada en diverses ocasions per diferents planes webs de filtracions de roba esportiva i per tant perd un tant el punt d’emoció i sorpresa. Camiseta blanca amb detalls marcats en taronja, sense cap tipus d’altre detall com estrelles o qualsevol altre tipus de dibuix, com el ganxo de Santi Mina i Gayà.

vcf-smarreta

La que encara no s’ha donat a conèixer i és la que a dia de hui es manté com el millor secret dins l’entitat blanquinegra és la segona equipació per als partits a disputar com a visitant. Innovadora, diferent i sorprenent, així s’espera i així són els adjectius amb els qual ens indiquen la forma i l’aspecte de la segona pell a lluir. La de porters serà l’altra peça envejada per vore.

Per últim, encara no es coneixen els encarregats de convertir-se per uns moments en models d’alta costura i oblidar per un moment la forta carrega de treball que el vestidor blanquinegre està patint a les ordres de Pako Ayestarán.