+  ACTUALITAT  

El ValènciaCF passa a huitens de final de la Uefa Youth League

Per Blanquinegres · 10 Febrer, 2016

El VCF Juvenil s’entorna de terres escoceses amb el bitllet cap al huitens de final de la competició europea baix el braç. Els de Javi Sanchis sàpiguen estar a l’alçada de l’encontre i anaren superant obstacles al llarg del partit que posaren en molt de risc la continuïtat en la competició.

Amb un domini aclaparador, els blanquinegres sumaven ocasions de gol darrere ocasions al mític camp de Celtic Park. La falta d’encert va ser la que va condemnar als blanquinegres i el conjunt local va saber traure rèdit avançant-se al marcador abans de marxar cap al vestidors. Al 40 de la primera part s’avançaven sent este un colp massa dur per als valencianistes.

Ja en la segona part, el guió de partit no va canviar en excés i novament, eren els de taronja qui tractaven de alçar el desavantatge però no hi havia manera i tot sumat amb l’expulsió que els valencianistes patien. Javi Jiménez veia la roja de manera rigorosa i complicava encara més les coses per als nostres. Finalment i tot i la inferioritat, el VCF va posar les taules al partit a falta de 3 minut per a la fi. Isma Martínez al 87’ igualava l’encontre a 1. Dins del temps de descompte el VCF va tindre que espentar per evitar quedar fora quan havia demostrat ser més equip que els escocesos. Passat el temps de descompte, el partit entrava en el perill dels onze metres. Des d’esta fatídica distància Antonio Sivera s’erigia com el salvador blanquinegre i parava fins en 4 ocasions per, primer mantindre viu als seus i segon atorgar el passe definitiu cap als octaus de final dins esta primera experiència per al conjunt valencianista.

La sort del VCF Juvenil es sabrà pròximament i el camí a Europa pot continuar amb rivals com l’Ajax, l’Anderlecht, l’Atlètic de Madrid, el Midtjylland, la Roma, el Pribram i el Reial Madrid.