La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València treballa en la fórmula per a fitxar a Torreira
,

El València treballa en la fórmula per a fitxar a Torreira

COMPARTIR

Lucas Torreira és un dels objectius de Gennaro Gattuso per a reforçar el migcamp. El futbolista uruguaià no té espai en l’Arsenal i valora una eixida en forma de cessió, com ha fet les últimes temporades. Equips com l’Atlètic de Madrid i la Fiorentina ja saben el que significa tindre a un jugador del nivell de Torreira en la plantilla. Ara, el València tracta de trovar la fórmula de poder incorporar-lo. 

Gattuso parla molt amb Torreira

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, Gennaro Gattuso està sent fonamental en l’intent de fitxar a Torreira. El tècnic italià està en contacte permanent amb el migcampista uruguaià, perquè faça força i puga firmar amb el València. 

Lucas Torreira, per la seua part, vol jugar en la Capital del Túria. El migcampista és conscient que no entra en els plans de Mikel Arteta i farà tot el possible per a eixir en este mercat. A més d’açò, Torreira considera que podria fer un gran futbol de la mà de Gattuso i així poder anar al Mundial. 

L’Arsenal vol un traspàs

El problema per a firmar a Torreira és que el València no té capacitat econòmica per a fer-lo. El club valencià va intentar una cessió, però com l’uruguaià acaba contracte prompte amb el club anglés, l’Arsenal vol un traspàs. 

De moment, les quantitats que ha demanat l’equip gunner han sigut properes als quinze milions d’euros, una quantitat impossible per al València hui dia. Per això, segons ha afegit Hèctor Gómez, el València podria oferir com a màxim entre quatre i cinc milions d’euros. 

El mercat és prou llarg i l’opció Torreira no es decidirà al llarg dels pròxims dies. El València sap que el temps juga al seu favor i quan s’aprope el final del mercat tindrà més opcions de firmar a Torreira. Mentrestant, el migcampista uruguaià espera mentre parla amb Gennaro Gattuso.