Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València torna a la lluita per Bryan Gil

Per Alejandro Fernandez · 27 Desembre, 2022

El València torna a fer esforços per fer-se amb els serveis de Bryan Gil, segons compte la Cadena Ser. Hi ha hagut contacte del València amb l’entorn del jugador del Tottenham Hotspur, Bryan Gil, qui ja va estar durant la temporada passada en les files del club de Mestalla.

Bryan Gil té sobre la taula l’opció del València, és de les quals més li agraden, però hi ha altres clubs d’Espanya i d’Anglaterra que han criadat a les portes de Bryan, però perquè el jugador isca, el club de Londres ha d’obrir-li les portes, fet que no va ocórrer este estiu.

El jugador que porta amb tan sols 73 minuts jugats entre totes les competicions jugades, i amb tan sols sis minuts d’ells en la lliga anglesa, la Premier League. El gadità vol marxar-se del Tottenham i arribar a un club en el qual se senta recolzat per l’entrenador i que compte amb minuts.

L’entorn de Bryan Gil té la intenció de presentar-se en les oficines del Tottenham a primers del mes de gener per a no deixar que passe el temps com va ocórrer el passat mercat i resoldre el seu futur, lluny dels Spurs​ Lilywhites​.

Amb la incorporació de Bryan Gil, Gattuso comptaria ja amb el nombre de jugadors que vol per a les posicions d’atac pels costats. A més és un rostre que ja coneix l’entitat del club valencianista i no tardaria a adaptar-se.

No és un fitxatge fàcil per al València, ja que hauria de reajustar els comptes del club, però el jugador estaria disposat a posar tot de la seua part, fins i tot assumiria baixar-se la fitxa per a poder encaixar en la plantilla del conjunt blanquinegre.