La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa en Pablo Marí
,

El València s’interessa en Pablo Marí

COMPARTIR

El València continua treballant al mercat per a tractar de millorar la plantilla. Després de les incorporacions de Samu Castillejo i Samuel Lino, tots els esforços ches estan ara mateix en fitxar futbolistes del centre del camp i a la defensa, on el conjunt blanquinegre ha demostrat que és dèbil a estos primers partits de pretemporada.

Els centrals de Gattuso

En este moment, els quatre centrals amb els quals compta Gattuso són: Paulista, Diakhaby, Cömert i Mosquera. A més a més, el tècnic italià també té l’opció de col·locar a Guillamon i a Foulquier en esta posició. No obstant això, fa la impressió que des de la secretaria tècnica volen millorar esta posició, i segons Carlos Bosch el València s’ha interessat en Pablo Marí.

Ja estigué cedit

El central propietat de l’Arsenal no és una opció per a l’equip anglés, que ja el va cedir l’any passat a l’Udinese, i ara serà el València qui prove per a tractar de tindre la mateixa sort. Miguel Ángel Corona sap que la plantilla necessita un altre central, i després que no hi haguera acord amb Alderete la nova opció és Pablo Marí.