ACTUALITAT  

El València s’ha exercitat amb l’absència de Baraja i dels internacionals

Per Alejandro Fernandez · 14 Novembre, 2023

L’entrenament matinal del València en el dia de hui ha estat marcat per l’absència de Rubén Baraja i els futbolistes internacionals que ja es troben concentrats amb les seues respectives seleccions. El tècnic valencianista es troba reunit a Madrid al costat de la resta d’entrenadors de LaLiga per una reunió programada amb el Comité Tècnic d’Àrbitres (CTA).

Alberto Marí i Mouctar Diakhaby s’han exercitat amb la resta de la plantilla que ha acudit a la Ciutat Esportiva de Paterna. El futbolista de perfil ofensiu es troba en la fase final de la seua recuperació de la lesió muscular i podria reaparéixer en una convocatòria de Baraja al pròxim partit a Mestalla.

Els jugadors que no s’han entrenat amb el grup són Selim Amallah i André Almeida. El futbolista marroquí pateix una lesió muscular i el portugués encara segueix el seu treball de recuperació de la seua fractura a l’esquena. Els dos jugadors han realitzat la seua sessió específica en el gimnàs.

A Pepelu, per part seua, li vindrà molt bé aquesta aturada de seleccions per a descansar i recuperar-se de cara a la volta de la competició contra el Celta de Vigo. El migcampista de Dénia va ser canviat per Baraja en els últims minuts del partit al Bernabéu, després d’haver jugat tots els minuts de totes les jornades de lliga, menys contra el Betis i Granada, i el partit de Copa. 

La plantilla que entrena a Paterna s’ha quedat pràcticament sense jugadors davant les absències de Gayà, Javi Guerra, Diego López, Fran Pérez, Mamardashvili (Geòrgia), Cenk (Turquia) i Yaremchuk (Ucraïna).