La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València presentarà dos noves ofertes a Soler i a Gayà
,

El València presentarà dos noves ofertes a Soler i a Gayà

COMPARTIR

El València té la intenció de presentar dues noves ofertes a Gayà i a Soler. Segons ha informat Tribuna Deportiva, el VCF prepara una nova temptativa per a renovar als seus dos capitans.

Aquesta nova oferta inclouria una millora salarial en la qual tots dos jugadors se sentirien còmodes, però deixaria la porta oberta al fet que un futur es pogueren marxar amb alguna mena de clàusula.

El València vol evitar a tota consta que marxen els jugadors gratis el mes de gener, i per això els vol tindre lligats i que continuen sent propietat de l’equip blanc-i-negre.

Aixina està el Fair Play del club

Bones notícies al València, per molt estrany que sone. Les vendes de Gonçalo Guedes i Jasper Cillessen (que foren oficialitzades ahir) han desbloquejat totalment el mercat che i també van a permetre renovacions i inscripcions, ja que el conjunt blanquinegre té espai en el Fair Play Financer per un valor de 8 milions d’euros. És a dir, pot fer operacions en les que sumant l’amortització i el salari no traspase en cap moment els 8 milions d’euros. És per això que el club únicament estudia cesions i no compres.