La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pregunta al Vila-real per Paco Alcácer
,

El València pregunta al Vila-real per Paco Alcácer

COMPARTIR

Gennaro Gattuso vol un davanter per a reforçar la plantilla. El tècnic italià vol un projecte ambiciós per a crear un equip competitiu capaç de classificar-se per a Europa. Ja són tres anys en els que el València no entra en estes competicions i ha de revertir la situació. 

Belotti s’escapa

La més que possible marxa de Maxi Gómez només deixaria a l’equip amb Hugo Duro i Marcos André en plantilla. Com la temporada serà prou llarga, Gattuso considera que necessita més efectius per a eixa posició. Per la seua part, la primera opció del tècnic italià és Andrea Belotti, però la Roma és favorita per a firmar al jugador. Per això, el València ha de buscar alternatives. 

El València vol a Alcácer

Ara mateix, segons ha informat el periodista Carlos Bosch, el València ha preguntat al Vila-real per Paco Alcácer. El davanter de Torrent no entra en els plans d’Unai Emery i està buscant una eixida per a poder tornar a sentir-se futbolista. Alcácer és conscient que els seus millors anys els va viure a València. Per això, és una de les seues opcions per a este mercat. 

No obstant això, la situació d’Alcácer en el Vila-real és complicada. El club castellonenc està buscant ofertes pel davanter de Torrent per a poder traure una quantitat per ell. Per la seua part, l’estratègia d’Alcácer és aconseguir la carta de llibertat i poder escollir lliurement el club pel qual firmar. 

Altres equips interessats

D’altra banda, el València no és l’únic equip interessat en Paco Alcácer. Segons ha afegit Carlos Bosch, l’Espanyol i l’Hertha de Berlín també han preguntat per la situació del davanter. Per tant, el València hauria de fer un esforç i convéncer a Alcácer i al Vila-real, si realment vol al jugador.