Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València paga 2,2 milions de les parcel·les del Nou Mestalla

Per Blanquinegres · 31 Octubre, 2022

El Nou Mestalla és eixe capítol que pareix que mai acaba. Des de l’arribada de Lay Hoon, tot fa indicar que han millorat les relacions entre València, Ajuntament i Generalitat Valenciana, ja que amb Anil Murthy hi havia molts problemes. No obstant això, encara no s’ha aprovat cap conveni i les obres no poden reiniciar-se.

Els pagaments del València

Ara mateix, segons ha informat el periodista de Eldiari.es Carlos Navarro, el València ha pagat a l’Ajuntament de València 2,2 milions d’euros per la parcel·la del Nou Mestalla. Al club de la Capital del Túria encara li queden 4,3 milions d’euros per a completar el pagament. Això acabarà en l’any 2024.

De moment, el club che està complint amb els terminis dels pagaments i tot fa indicar que no hi haurà cap problema. D’esta manera, el València es convertirà en propietari a tots els efectes de les parcel·les del Nou Mestalla, un acord que van arribar en 2015 a canvi de 19,6 milions d’euros.

El nou conveni

D’altra banda, el València pot començar les obres de l’estadi sense la necessitat del nou conveni, però estan a l’espera de les exigències de l’Ajuntament. Segons ha afegit Eldiari.es, s’espera que este conveni estiga redactat entre els pròxims dos mesos. Des del València esperen que les institucions no fiquen més inconvenients per a poder començar amb este projecte tan prompte com siga possible.