La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València no pot pagar el traspàs d’Omar Alderete
,

El València no pot pagar el traspàs d’Omar Alderete

COMPARTIR

Alderete vol jugar en Espanya. El central paraguaià va disfrutar la temporada passada en el València CF i és conscient que no continuarà en l’Hertha de Berlin. El desig d’Alderete és jugar en el València CF. De fet, el central paraguaià es va quedar a un partit de ser fitxat pel club valencià de forma obligatòria. Com no es van complir tots els requeriments, el València no va pagar els 7,5 milions d’euros per Omar Alderete. 

El València no es pot permetre el fitxatge d’Alderete

La situació actual és especial. En un principi hi havia divisió d’opinions a l’hora de fitxar a Alderete. Per una part, Miguel Ángel Corona considerava que era un fitxatge prioritari pel gran nivell que va mostrar la passada temporada. No obstant això, Gattuso pensava que Alderete no encaixava en el seu estil de joc. 

Ara mateix, segons ha informat Jose M. Segarra, el València, amb l’aprovació de Gattuso, ha intentat el fitxatge d’Alderete. El problema ha sigut que el club de la Capital del Túria no té capacitat econòmica per a tancar l’operació. El club no arriba als tres milions i mig que ha demanat l’Hertha de Berlin. 

El Fulham està interessat

Per este motiu, la reacció del València ha sigut aconsellar a Alderete i al seu entorn que ha de buscar-se un altre equip. En esga situació ha entrat en escena el Fulham. El club anglés està interessat en contractar els serveis d’Alderete i té capacitat econòmica per a fer una oferta superior. 

No obstant això, veient el nivell que va mostrar Alderete la passada temporada i que la quantitat no arriba als quatre milions d’euros. Des del Fulham no entenen com el València no ha sigut capaç de tancar eixa operació. Per tant, ells consideren que estan en una oportunitat de mercat.