Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no compta amb este jugador per a la pròxima temporada

Per Alejandro Fernandez · 19 Gener, 2023

El València està fent la planificació de la defensa de cara a la pròxima temporada. El club ha decidit donar eixida a Gabriel Paulista, segons ha informat Héctor Gómez, per a poder així efectuar l’opció de compra del turc Cenk Ózcakar, per 5 milions d’euros, que és la xifra exacta de la fitxa del central brasiler.

L’entitat tria a Cenk per davant de Gabriel Paulista, a causa del factor econòmic i a l’edat dels jugadors, el turc té 22 anys i Paulista 32, son deu anos de diferència. El central brasiler porta cinc temporades en l’equip valencianista després de la seua arribada a l’estiu de 2017 procedent de l’Arsenal i la decisió pot estar conduïda també pel nombre de lesiones que ha tingut durant tot este temps.

El València ha començat la planificació amb la renovació, ja anunciada, del central guineà de 26 anys, Mouctar Diakhaby, qui està renovat fins a 2027. El següent pas ha sigut la decisió de donar eixida a Gabriel Paulista i comprar a Cenk. Des del club estan contents amb les actuacions de Eray Cömert i volen que continue lligat al club fins a 2026, com així està estipulat en el seu contracte.