Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ja viatja cap a Aràbia i esta és la llista de convocats

Per Alex Alfaro · 09 Gener, 2023

El València ja ha posat rumb a Riad en un vol privat que ha eixit a les 12 del matí des de l’aeroport de Manises. Primer ho ha fet Lay Hoon al costat de Javier Solís i uns minuts més tard ha arribat l’autobús del València amb tots els convocats. Està previst que arriben sobre les 7-8 de la vesprada a Aràbia.

Convocatòria

Per al viatge a l’Aràbia Saudita, Gattuso ha decidit emportar-se a Jaume Domenech per a fer grup i el vol prop del vestuari.. El gat d’Almenara no podrà jugar ja que no té fitxa federativa, però Gattuso el considera una peça imprescindible de l’engranatge del València.

Els que no estaran seran Samu Castillejo i Nico. El futbolista propietat del Barça continuarà el seu procés de recuperació des de València mentre que Samu passarà el propi dilluns pel quiròfan.

D’altra banda, Marcos André viatjarà malgrat les molèsties en el genoll i després de no haver entrenat en el dia de hui. No obstant això, podria estar disponible per a una hipotètica final i Gattuso vol tindre a la màxima quantitat d’efectius possibles.

La llista la completen Fran Pérez i Mosquera, que han viatjat de manera habitual durant la temporada amb el primer equip i no anaven a ser menys en una cita així i tenint en compte les baixes amb les quals el València viatja a Rihad.