Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València estudia renovar a Hugo Guillamon

Per Pablo Marquez · 25 Març, 2021

En juliol de l’any passat, el València CF prenia la decisió de renovar al central Hugo Guillamon fins a 2023, ja que acabava contracte i se’n podia anar de forma gratuïta a qualsevol club. No obstant això, Hugo Guillamon va concloure la temporada jugant amb el primer equip i va decidir ampliar el seu contracte amb el club de la Capital del Túria tres temporades més.

EL VALÈNCIA PENSA AMPLIAR EL CONTRACTE DE GUILLAMON

Des del València estan molt contents amb el rendiment d’Hugo Guillamon i com s’ha assentat en el centre de la defensa valencianista. Per este motiu, segons ha informat Plaza Deportiva, el València valora l’opció d’oferir un nou contracte a Hugo Guillamon.

L’actual contracte de Guillamon presenta un dels salaris més baixos de la plantilla, ja que acabava de pujar al primer equip. A més, la clàusula del central és de huitanta milions d’euros, una xifra que impedeix que qualsevol club fitxe al futbolista si el València no ho desitja.

AIXÍ SERIA EL NOU CONTRACTE DE GUILLAMON

Segons Plaza Deportiva, la idea del València és mantenir la clàusula actual i augmentar una mica el salari de Guillamon. En el club consideren que esta pujada de salari seria una recompensa pel gran treball que està realitzant Guillamon i pel seu sentiment valencianista per quedar-se quan podria haver negociat amb un altre club. Com li ofereixen un nou contracte, en el València CF estan plantejant-se ampliar la vinculació de Guillamon amb l’entitat valenciana fins a l’any 2025.

Esta temporada, Hugo Guillamon ha disputat molts partits a conseqüència de les lesions de Gabriel Paulista i Mouctar Diakhaby. A més, Javi Gracia el considera el tercer central de la plantilla, ja que està davant de Francisco Ferro i Eliaquim Mangala.

D’altra banda, Guillamon té un futur molt prometedor. El central del València és un futbolista fix en les alineacions de la Selecció Espanyola Sub-21 i ahir va disputar els noranta minuts davant Eslovènia.