Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València està entre els huit millors de la UEFA

Per Blanquinegres · 27 Desembre, 2019

L’any del centenari per al València no sols ha servit per a celebrar aquesta meravellosa xifra d’anys o alçar la copa, si no també, per a ascendir com l’espuma en la classificació per coeficient en el rànquing de la UEFA.

Quan va arrancar l’any natural el conjunt ché se situava en el lloc seixanta. Ara, en finalitzar aquest 2019, l’equip se situa en la vint-i-cinquena posició de la taula amb 54.000 punts. Aquesta puntuació es reflecteix observant les actuacions de les últimes cinc campanyes

Aquesta pujada de llocs és gràcies a que les catorze trobades que els d’Albert Celades han disputat en competició internacional en aquest 2019, tan sols ha caigut en tres d’ells, els dos de semifinals enfront de l’Arsenal d’Europa League i davant l’Ajax a Mestalla en Champions League.

En aquesta temporada el València se situa en segon lloc de la classificació d’equips de la mateixa lliga. Amb els seus 17.000 punts obtinguts en la fase de grups, tan sols el FC. Barcelona, supera als valencians amb 19.000 unitats i octau en la llista general de conjunts. Una nòmina, la d’aquesta temporada, que la lidera el Bayern de Munic amb 21.000 unitats pel seu ple de victòries.