Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València està atent a la situació de Carlos Bacca

Per Pablo Marquez · 19 Juny, 2021

El València està estudiant el mercat de fitxatges amb la intenció de trobar jugadors assequibles, degut a la greu situació econòmica. Per este motiu, el club de la Capital del Túria està molt pendent de futbolistes que acaben contracte amb el seu club o futbolistes que podrien arribar en qualitat de cedits.

Carlos Bacca podria ser el davanter de Bordalás

En esta ocasió, el València ha ficat els seus ulls en un davanter que ha finalitzat la temporada en un bon estat de forma. Segons ha informat el diari Las Provincias, el València està atent a Carlos Bacca, ja que és una bona oportunitat de mercat. El davanter colombià s’ha desvinculat del Vila-real i ha quedat lliure per a negociar amb qualsevol club.

A més, Carlos Bacca considera que seria bo per a ell continuar vivint en la Comunitat Valenciana. Per este motiu, el València podria fitxar a un davanter de forma gratuïta que ha guanyat l’Europa League amb el Vila-real i sent important.

Als seus trenta-quatre anys, Carlos Bacca ha disputat un total de trenta-cinc partits amb l’equip castellonenc esta temporada. El davanter colombià ha aconseguit marcar nou gols en les tres competicions en les quals ha participat i ha repartit dos assistències als seus companys d’equip. La carrera de Carlos Bacca ha estat marcada pels seus grans registres golejadors. La seua millor etapa va ser en el Sevilla, en la qual Bacca va formar una gran parella amb Kevin Gameiro.

Una operació interessant

Per les condicions de l’operació, Carlos Bacca podria ser una oportunitat de mercat per al València CF. És veritat que el davanter té trenta-quatre anys, però com la seua incorporació seria gratuïta no seria un problema molt greu.

Una altra situació que sí que podria suposar un problema a l’hora de confeccionar la plantilla és que Carlos Bacca ocuparia una plaça d’extracomunitari, la qual cosa podria dificultar l’arribada de futurs fitxatges al club de la Capital del Túria. Per este motiu, el València estudiarà totes les opcions i prendrà una decisió sobre si és adequat el fitxatge de Carlos Bacca, o si pel contrari, és millor buscar la incorporació d’un altre davanter.