Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València espera tancar la cessió de Amallah aquesta setmana

Per Sergio Botella · 03 Juliol, 2023

El València continua movent-se en el mercat i avançant en les seues negociacions. El club té diverses operacions en moviment com Canós, Pepelu o Amallah. Amb aquest últim, està avançant bastant i espera tancar-ho aquesta setmana.

El migcampista del Valladolid no vol jugar en Segona Divisió i vol eixir del club. Ací és on apareix el València. Segons informa Tribuna Deportiva, el club avança positivament en les negociacions i totes dues parts esperen tancar l’operació aquesta mateixa setmana.

L’operació es tracta d’una cessió per una temporada assumint el total de la fitxa del migcampista marroquí. El salari del jugador és de 2 milions bruts, una cosa assumible per al València.

Selim Amallah va arribar al Valladolid al gener d’enguany després de disputar un destacat Mundial de Catar. Abans de lesionar-se en el partit que va disputar a Mestalla, Amallah va disputar 7 partits amb el Valladolid i estava començant a ser un jugador clau per a l’equip. Al València, s’espera que no siga titular tenint en compte la possible arribada de Pepelu, però si un jugador important.