La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València encara no ha presentat cap oferta de renovació a Diakhaby
,

El València encara no ha presentat cap oferta de renovació a Diakhaby

COMPARTIR

A final d’esta temporada, una gran part dels jugadors de la plantilla del València, acaben contracte el pròxim trenta de juny. El club de la Capital del Túria treballa en ampliar el contracte de diversos jugadors. Un d’ells és Mouctar Diakhaby. El futbolista francés va arribar en estiu de 2018 i a final d’esta campanya podria anar-se’n gratis a un altre club. 

El València vol renovar a Diakhaby

El València és conscient de la gran millora que ha tingut Diakhaby en les últimes temporades. Per esta raó, des del club volen ampliar el contracte del central francés. No obstant això, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València encara no ha presentat cap oferta de renovació al futbolista francés. 

Des del club volen renovar-lo, però això no serà prompte. Segons va avançar el diari AS, les conversacions per a renovar a Diakhaby no començaran fins que el València no tanque abans les renovacions de José Gayà, Giorgi Mamardashvili i Hugo Guillamon. El club les considera prioritàries, però també valora de forma molt positiva el rendiment de Diakhaby i esperen que puga acceptar una futura oferta. 

Molts jugadors acaben contracte este any

El València té un gran problema i és que una part dels jugadors de la plantilla acaben el seu contracte a finals d’esta temporada. Jaume Doménech, Hugo Guillamon, Toni Lato, José Gayà, i Mouctar Diakhaby són els futbolistes que podrien anar-se’n de forma gratuïta a un altre club el trenta de juny. 

A més d’això, el club també treballa en renovacions importants com és el cas de Giorgi Mamardashvili. El club valencià sap que haurà de treballar molt al llarg del curs per a poder tancar totes les renovacions que ha de fer.