ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València CF tanteja l’opció Dani Castellano

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2017

El València CF i més concret la figura de Vicente Rodríguez comencen a treballar i perfilar els objectius, a l’abast de la realitat blanquinegra, per a la propera temporada 17/18. Segons els companys de Sillas Gol, l’entitat blanquinegra hauria rebut l’oferiment per Dani Castellano, lateral esquerre de la Unión Deportiva Las Palmas que acaba contracte el proper 30 de juny del 2017.

Una opció prou interesant tenint en compte per una banda les dificultats físiques de Siqueira que a més acaba contracte o els successius rumors pel de Pedreguer, Jose Luis Gayà i per altre costat la facilitat de poder fitxar a baix cost este jugador de 29 anys i que no té cap intenció de renovar amb el grup de Setién.

Esta possibilitat presentada als responsables valencianites podria haver sigut ben acollida pels actuals responsables tècnics del conjunt de Mestalla vist que Vicente Rodríguez va estar presenciant el Màlaga-UD Las Palmas celebrat el dilluns a l’Estadi de la Rosaleda tal i com afirmava el mateix programa en directe. Recordar que hui encara no existeix un nou equip esportiu confirmat i amb ple de poders després de l’eixida de Suso García Pitarch.

 

Camacho, un desig

El duel també convidava a comprovar les evolucions d’altre nom d’el que el València CF està encisat des d’el passat mercat estival i pel que es va intentar fitxar el passat mes de gener. Parlem d’Ignacio Camacho, centrecampista pel que sospira el conjunt de Mestalla per al centre del camp i que de cara al proper estiu podria tornar a ser una guinda amb la que reconstruir la il·lusió de la parròquia blanquinegra.