Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València CF demana la cessió d’Alcacer

Per Blanquinegres · 06 Gener, 2020

L’arribada de la gran promesa del futbol europeu Haaland al Borussia Dortmund ha fet molt complicada la continuïtat del jugador de Torrent Paco Alcacer en les files del conjunt alemany.

L’exvalencianista va arribar en el mercat d’estiu de la 2018-2019 al Borussia dortmund i va disputar 32 partits marcant 19 gols. Unes xifres que van fer que el Borussia pagarà 35 milions d’euros pel seu fitxatge al FC Barcelona.

Aquesta temporada les lesions han fet que no puga tindre continuitat i amb el fitxatge del norueg Haaland el club alemany li ha obert les portes de cara a una possible venda.

El València CF demana la seua cessió

El diari BILD ha informat que el club valencianista ha demanat la seua cessió ja que no pot pagar una compra per culpa del seu Fair Play Financer i per això han demanat una cessió amb una futura opció de compra.

El mateix rotatiu informa què ara mateix el Borussia sols està interessat en una venda per uns 40 milions d’euros.

El jugador sempre ha mostrat el seu interés en tornar

L’eixida del jugador del club valencianista va estar envoltada de molta polèmica però el jugador sempre ha manifestat el seu interés a tornar al club que el va fer futbolista professional amb declaracions com “Al València CF mai li diria que no”.