Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València canvia d’opinió sobre Mamardashvili

Per Alex Alfaro · 02 Agost, 2023

El mercat del València començava amb la idea de realitzar dos vendes importants: Yunus Musah i Mamardashvili. La primera ja està feta i la segona cada vegada sembla més complicada que es duga a terme.

Malgrat els esforços de Levan Seturidze i Steffano Castagna, agents del jugador, per a aconseguir la venda, de moment el València encara no ha rebut ni una sola oferta. Des del mes de gener han recorregut tota Europa per a iniciar converses amb els diferents equips, però de moment sense èxit.

És per això que, segons informa el Diario AS, el València ja prepara un pla i fins i tot dona per fet que Mamardashvili serà jugador del València la pròxima temporada.

Principalment per tres raons: no hi ha ofertes concretes, una venda de Mamardashvili generaria un problema en la porteria i la tercera raó és que des del València consideren que l’operació òptima de venda del georgià es podria aconseguir la pròxima temporada.

És per això que ara mateix la primera opció del club és que Mamardashvili siga porter del València la pròxima temporada sempre que s’aconseguisquen les eixides de Castillejo, Marcos André, Racic, Koba i Cömert.

No obstant això, este pla no serviria absolutament de res si arriba una oferta considerablement bona que obligue el València a acceptar-la.