Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València avança en la incorporació de Nahitan Nández

Per Alex Alfaro · 13 Gener, 2023

El València continua movent-se en el mercat i encara que ja estiguem a meitat de mes, sembla que ha trobat una de les seues prioritats per a reforçar a l’equip a l’hivern. És el cas del futbolista del Caglieri, Nahitan Nández.

Segons ha informat Onda Deportiva, el València està avançant negociacions per a aconseguir la incorporació del futbolista com més prompte millor. Cal tindre en compte que el nom el va revelar el propi agent a principis de mes on va reconéixer en una entrevista que Gattuso i Corona li havien cridat per a preguntar pel futbolista.

És un nom  que li agrada a Gattuso i que compta amb la seua aprovació, no obstant això les condicions de la seua eixida no són gens fàcils. En el club, segons informa Onda Deportiva, hi ha confiança i optimisme en què puga tancar-se l’operació en els pròxims dies i que siga el primer reforç del mercat d’hivern.

La posició de banda era una de les prioritats per a este mercat i és al costat del migcamp una de les posicions on Gattuso considerava que faltava un jugador. No obstant això, amb la lesió de Nico, Gattuso va assenyalar que la prioritat absoluta era el lloc de “6”. D’esta manera, si finalment arriba Nahitan el valència haurà de fer, com a mínim, una incorporació més.