La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València avança en el fitxatge de Pussetto
,

El València avança en el fitxatge de Pussetto

COMPARTIR

Bryan Gil era la principal opció del València per a reforçar les bandes. No obstant això, segons va informar Hèctor Gómez, el Tottenham va decidir frenar l’operació quan ja hi havia un acord amb el futbolista per a jugar cedit en València esta temporada. 

El València busca un jugador de banda

Després de la negativa del Tottenham, el València està buscant en el mercat un futbolista de característiques similars i que puga vindre en forma de cessió o que estiga sense equip. Com el club té poca capacitat econòmica, les opcions són més escasses. 

Segons ha informat el periodista italià Gianluca DiMarzio, el València està avançant en la incorporació de Nacho Pussetto. El futbolista del Watford podria eixir i el València s’ha interessat per ell. Va estar cedit la passada temporada en l’Udinese. Pussetto és un jugador que no havia sonat en tot l’estiu, però ara es presenta com una oportunitat del mercat. 

Falta d’efectius

El València necessita de forma urgent un jugador que puga jugar en banda, perquè no té quasi efectius per a eixa posició. Ara mateix, els únics futbolistes del primer equip que la seua posició siga la d’extrem són Samuel Lino i Samu Castillejo. Després hi ha jugadors que poden jugar de forma puntual. Per això, Gattuso està pressionant al club per a poder tindre efectius i poder competir en millors condicions.