La millor informació del ValènciaCF en valencià

El problema que ara mateix separa a Cavani del València
,

El problema que ara mateix separa a Cavani del València

COMPARTIR

-->

L’arribada de Cavani al València es troba lluny i a prop al mateix temps. Durant el dia de va haver-hi intercanvi de documentació entre el València i Cavani amb el que respecta a les ofertes, però encara no hi ha un “Ok” definitiu del jugador i queden alguns serrells per tancar-se perquè Edison puga convertir-se en un valencianista més. Mentrestant, continua esperant novetats a la ciutat de Madrid a únicament 4 dies que finalitze el mercat de fitxatges.

Ara mateix, el València el que li ofereix a Cavani, segons ha informat Héctor Gómez, és una oferta de dues temporades fixes on la segona està vinculada a diferents primes. I ací és on resideix el principal problema, perquè el jugador demana la mateixa fitxa fixa per a cadascuna de les dues temporades.

Segons afirma este mateix periodista, el salari amb el qual el València negocia amb Cavani no aconsegueix els 4.5 milions bruts. El València ha de respondre durant les pròximes hores: tancar l’operació pel que demana Edison o descartar-la i començar a buscar les segones opcions en les quals ara mateix treballa el club.

Pel que fa a la competència, el Niça s’ha retirat de la licitació després d’unes declaracions del seu president. Mentrestant, la Reial Societat continua insistint i serà la principal competència que tindrà Cavani en la seua travessia a Mestalla.

Arribem a les hores calentes de l’operació. Ja no hi ha punt intermedi i no es pot retardar més una negociació que està molt prop de tancar-se, veurem si amb un final feliç o trist. L’operació continua més viva que mai.