ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El penal a Hugo Duro que no ha vist el VAR ni l’àrbitre

Per Alex Alfaro · 07 Octubre, 2023

Nova polèmica en contra del València CF. Esta vegada, en forma de penal no xiulat a Hugo Duro. El propi jugador ho ha explicat a la perfecció després del partit i ha mostrat la seua incredulitat: “Bé, centra Pepelu i jo vaig per la pilota. És veritat que estem forcejant, però hi ha un moment, que m’agarra, no mira la pilota i cau damunt meua. No han tardat a revisar-ho ni 30 segons. Hauran considerat que no era tan clar. No he vist la imatge. Crec que a nosaltres ens han xiulat penals més suaus”

Esta decisió d’Hernández Maeso sobre el terreny de joc i Pizarro Gómez des de la sala VOR ha afectat de tal manera al partit que, d’haver-lo xiulat, podria haver significat el 1-2 per al València CF.

No sols ha mostrat Hugo Duro el seu sentir, sinó que també ho ha fet Rubén Baraja en roda de premsa: “Ja sabeu que no solc parlar molt dels àrbitres. En le camp m’havia semblat que havia passat alguna cosa i amb la imatge pense que el VAR hauria d’haver-hi almenys mostrar-li-la a l’àrbitre. Si no l’ha vista, hem de seguir