Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El partit de la Champions que ha seguit en viu Corona

Per Alejandro Fernandez · 08 Novembre, 2023

El mercat d’hivern està prop i els directors esportius aprofiten qualsevol esdeveniment per a tractar d’obrir i tancar acords per a la incorporació d’efectius als seus respectius clubs. En el dia d’ahir, diferents directors esportius i agents van estar en la llotja del partit que va enfrontar a l’AC Milan contra el PSG, i un d’ells era Miguel Ángel Corona, segons informa Matteo Moretto en Relevo.

Els partits de Champions reuneixen equips amb futbolistes de màxima qualitat, i els propis clubs s’interessen per l’estat d’uns altres i les seues opcions de cara a la següent finestra de fitxatges. Un dels noms propis per la seua gran irrupció i la seua possible venda en el mercat d’hivern és Javi Guerra.

L’agent de Javi Guerra, mateix agent que Kang In Lee, va assistir al partit de la màxima competició europea. Segons la informació, entre els clubs interessats pel migcampista valencianista es troben diversos clubs italians, però l’eixida de Javi Guerra sembla complicada perquè el preu que demana el València ronda els 50-60 milions d’euros.

El partit entre el Milan i el PSG el van veure des de la llotja l’agent de Javi Guerra i Miguel Ángel Corona, i van poder tractar assumptes per al pròxim mercat d’hivern. El València necessita reforços per a assumir la segona part de la temporada, ja que la plantilla que dirigeix Baraja és limitada i escassa.

El tècnic valencianista ha demanat reforços en la zona d’atac que complisca uns requisits concrets, i Carlos Vicente és l’elegit per la direcció esportiva i el cos tècnic. Qualsevol pas que vulga donar la direcció des de València ha de passar anteriorment per Peter Lim, i això provoca que el procés es frene o es talle.