Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El motiu del problema entre Gattuso i Ancelotti

Per Alejandro Fernandez · 11 Gener, 2023

El València juga la semifinal de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid, i el seu tècnic, Carlo Ancelotti, va manifestar ahir en la roda de premsa prèvia al partit que Gattuso i ell tenien problemes personals, que no anava a comentar davant els mitjans. Més tard va ser el torn de Gattuso en la roda de premsa, qui va comentar que van tindre un problema de treball i que respecta a l’entrenador amb el qual va guanyar 11 títols en el passat.

L’origen del problema es remonta a 2019, quan Gennaro Gattuso arriba al Nàpols per a fer-se càrrec de l’equip com a entrenador després de la destitució de Carlo Ancelotti, el que fins a eixe moment era l’entrenador de l’equip italià. Quan Gattuso va agafar a l’equip, va manifestar que durant l’etapa de Ancelotti en el Nàpols no es van fer les coses bé i l’equip no estava bé físicament. A partir d’aquest moment la relació entre els entrenadors italians es va trencar.

La relació i el respecte va iniciar en 2001 quan Gattuso i Ancelotti van coincidir al Milà durant 8 anys, el primer com a futbolista i el segon com a entrenador. Gattuso ho considera un ‘pare futbolístic’ i li admira des de llavors. Pel ‘40’ aniversari de l’entrenador del València, Ancelotti li va escriure una carta en el mitjà La Gazzetta dello Sport en la qual li dedicava frases com “Sobre la gespa vas ser el meu guerrer. Ni una sola vegada he vist rendir-te, ni una sola vegada t’he vist amb la samarreta neta. Sempre ho he admirat de tu” i “Tu, Rino, vas ser l’ànima d’aquell Milan. Et desitge que ho sigues també des de la banqueta. T’ho mereixes”.

Així va fer una broma Gattuso sobre la salutació a Ancelotti abans del començament de l’encontre davant el Real Madrid:

“El dimecres he de saludar-li jo perquè és més gran que jo i no puc faltar-li al respecte”. 

 

 

Hola