Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Mònaco pensa en fitxar a Mouctar Diakhaby

Per Pablo Marquez · 15 Maig, 2021

La temporada està arribant al final i molts equips ja comencen a planificar la pròxima per a aconseguir objectius més ambiciosos i tornar a guanyar. Pel que respecta al València CF, la situació econòmica del club valencià és prou complicada. Per este motiu, el club de la Capital del Túria és conscient que ha de vendre futbolistes per a poder quadrar els pressupostos i intentar iniciar un nou projecte.

Diakhaby ha canviat d’agència de representació

Un dels jugadors que podria eixir en este mercat és Mouctar Diakhaby. El central francés no ha acabat de convéncer a Javi Gracia i a Voro i podria ser venut a un altre equip. De fet, segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, el Mònaco s’ha fixat en Mouctar Diakhaby com a possible fitxatge per a la pròxima temporada. L’equip francés s’ha interessat pel central francés, perquè el seu exdirector esportiu ha creat una agència de representació que s’ha centrat en el futbolista del València CF.

És molt important tindre clar que Vadim Vasilyev ha sigut el creador de l’agència de representació VV Consulting. Esta agència és l’encarregada de representar a Mouctar Diakhaby des de fa mes i mig. Per este motiu, com l’exdirector esportiu del Mònaco és qui controla l’agència que representa a Diakhaby, l’equip francés s’ha fixat en el futbolista del València CF.

El rendiment de Diakhaby en el València

Pel que respecta a Mouctar Diakhaby, el València va pagar un total de quinze milions d’euros per a incorporar al central francés en 2018. El rendiment de Diakhaby des del seu fitxatge ha sigut prou irregular. Al llarg de les quasi tres temporades que porta en el club, Diakhaby ha tingut problemes de concentració greus que han costat penals en contra. El partit negatiu més recordat va ser la derrota davant l’Atalanta, en la qual Mouctar Diakhaby va cometre dos penals.

No obstant això, les condicions físiques del central francés són molt bones. Esta temporada, Diakhaby ha sigut un dels defensors més destacats del València CF i ha crescut molt. El jove central del València té un futur molt prometedor per davant, però si arriba una bona oferta, Peter Lim no tindrà cap dubte en vendre al futbolista francés.