El Madrid quadruplica els ingressos del València CF en la Supercopa

Per Blanquinegres · 13 Gener, 2020

Els equips que han jugat la Supercopa de la discòrdia a Arabia Saudita ja saben el montant econòmic final que li correspon per participar en la competició.

El club valencianista sempre s’ha mostrat molt indignat amb el repartiment econòmic que va instaurar Rubiales i així ho va fer saber a la federació en diferents reunions on es va arribar a plantejar que el València CF no firmaria el contracte per a jugar.

El Madrid, el més beneficiat

El Real Madrid va guanyar ahir la Supercopa d’Espanya després de guanyar als penals a l’Atleti de Madrid. El Madrid va ser totalment convidat a jugar aquesta competició i finalment s’ha alçat amb el trofeu de campió.

Aquest trofeu de campió l’ha fet també ser el que més ha guanyat en el repartiment econòmic que s’ha quedat de la següent manera.

• Real Madrid: 800.000€ per participar, 6 milions per històric de trofeus i 2 milions per guanyar el trofeu
  • FC Barcelona: 800.000€ per participar i 6 milions per històric de trofeus.
  • Atleti de Madrid: 800.000€ per participar, 4 milions per històric de trofeus i 1,2 milions per subcampió.
  • València CF: 800.000€ per participar i 1,7 milions per històric de trofeus.

A tot això caldria sumar “una part comercial lligada a la presència en rodes de premsa, ‘photo-call’ o entrenaments on el Madrid hauria guanyat 2 milions d’euros més.

Una autèntica vergonya ja què el Madrid guanyarà 8,3 milions més què el Campió de Copa del Rei.

Anil Murthy avisa: “Anirem fins a la fi del procés per a reclamar el que és just des del nostre punt de vista per a un campió de Copa”

Finalment, el club que presideix Anil Murthy va firmar el contracte amb un “no conforme” indicant que pot adoptar qualsevol mesura per a defendre els seus drets econòmics en qualsevol tribunal arbitrari i també ho va manifestar el president des d’Arabia :

Anirem fins a la fi del procés per a reclamar el que és just des del nostre punt de vista per a un campió de Copa. Anirem a la justícia ordinària si fa falta. Jugarem la Supercopa com a campions de la Copa amb unes condicions molt inferiors