Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Liverpool es fixa en este jugador del València

Per Alejandro Fernandez · 11 Gener, 2023

El Liverpool té la mirada posada en el migcampista d’Estats Units, Yunus Musah. El conjunt anglés té una secció en la pàgina web del club on recopila informació sobre les notícies relacionades amb el Liverpool. En aquest cas, s’han publicat una informació del mitjà Liverpool Echo sobre l’interés del club anglés en el fitxatge del futbolista valencianista.

Yunus Musah va arribar al juvenil del València fitxat per l’exdirector esportiu del club, Pablo Longoria. El futbolista americà va disputar el mundial de Qatar, on va a plegar als huitens de final, i va ser un dels destacats de la seua selecció. Hi ha diversos equips que ho segueixen de prop, com són el Liverpool, Chelsea i Arsenal, club de procedència quan va arribar al València.

La notícia del mitjà Liverpool Echo:

Segons els informes, el Liverpool està mostrant interés a fitxar el migcampista del València Yunus Musah.

Els Reds han sigut vinculats prèviament amb un moviment per al talentós migcampista, qui va impressionar als Estats Units durant la Copa del Món a Qatar.

Les seues actuacions en el torneig han vinculat al jugador amb una eixida del València.

El futbolista del València també té pretendents a Itàlia, on clubs com Inter i Milàn ja van preguntar per ell i la resposta de la propietat va ser negativa. A més, la Juventus de Turín també tenia al jugador en el seu radar i el Nottingham Forest anglés ja va realitzar una oferta per al voltant de 25 milions d’euros, que no va ser acceptada. Yunus té contracte fins a 2026 i la seua clàusula és de 100 milions d’euros.