Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El jugador que pot fitxar el Vila-real abans del partit enfront del València

Per Alex Alfaro · 27 Desembre, 2022

Arriba l’any nou i amb ell una nova oportunitat de reforçar-se per a les 23 jornades que quedaran per davant en LaLiga. No obstant això, la situació econòmica és delicada i té pinta que de la gran majoria dels equips optaran per operacions gratuïtes o a cost zero.

Un d’eixos equips que s’està movent en el mercat és el Vila-real, que rep al València dissabte que ve, últim dia de l’any, a partir de les 16.15 en la reformada “La Ceràmica”.

Tal com ha informat el periodista Mattew J Thompson, Cazorla es troba molt prop de poder fitxar pel Vila-real. Es tracta d’unes converses que venen des del mes de juny i que es podria fer oficial en les pròximes hores. La idea és que signara un contracte pel que resta de temporada amb la possibilitat d’ampliar-lo una temporada més depenent del rendiment i de la seua forma física.

D’esta manera, Santi Cazorla tornaria a la que fora la seua casa en diverses etapes. Va fer el pas al primer equip en 2006 després de jugar diverses temporades en el filial provinent de l’Oviedo. També va estar un parell d’anys quan va fitxar de l’Arsenal en 2018, abans de marxar-se en la 20/21 a l’Al-Sadd SC.